Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Το «ωσαννά εν τοις υψίστοις» από το «άρον-άρον, σταύρωσον αυτόν» απέχει μόλις λίγες μέρες

Χρήσιμη η ιστορική αναδρομή για να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα μια κι όπως συμβαίνει συχνά, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Έτσι λοιπόν θα δούμε πως, οι ίδιοι άνθρωποι που σε σηκώνουν στα χέρια την μια μέρα και πίνουν νερό στ’ όνομα σου, την επομένη δεν θα διστάσουν να σε κατακεραυνώσουν!
Η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, είναι το ήμισυ της επιτυχίας ενός ηγέτη και έπονται τα προγράμματα η ανάπτυξη και η διαχείριση τους. Ιστορικά μέχρι σήμερα, κανένας ηγέτης δεν έφτασε στην κορύφωση της δόξας του από μόνος του. Αν θα το ψάξεις, θα βρεις γύρο του ένα στενό και χαρισματικό επιτελείο. Σοφές οι λαϊκές μας παροιμίες, …ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη…
Να γνωρίζετε κα Δήμαρχε, θα βρείτε απόλυτη στήριξη απ’ όλους τους εργαζόμενους εντός του δημαρχείου όπου ιδιαίτερα αξιόλογοι άνθρωποι στην πλειονότητα τους, είναι πρόθυμοι να σταθούν δίπλα σας αρωγοί και συμπαραστάτες σας για το καλό του τόπου στο δύσκολο έργο που αναλάβατε. Είναι αυτοί που θα σας δώσουν τις ρεαλιστικές λύσεις στα καυτά προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε από την πρώτη μέρα γιατί έχουν και την γνώση αλλά και την αγάπη για τον τόπο τους που υπηρετούν εδώ και χρόνια πιστά.
Να γνωρίζετε και ‘σεις φίλοι εργαζόμενοι  πως η νέα δήμαρχος η κα Ρούλα Νάννου, είναι άτομο με ιδιαίτερες ικανότητες και γνώσεις έχει τα εχέγγυα να οδηγήσει στην ανάκαμψη και στην πρόοδο το νησί μας, είναι άτομο με επίπεδο και κυρίως με γνώσεις και σπουδές, αυτό από μόνο του είναι μεν πλεονέκτημα, δεν είναι όμως το όλον, θα εξαρτηθεί η επιτυχία της και απ’ αυτούς που θα την πλαισιώσουν εκλεγμένους και μη.
Οι μικροεγωισμοί, οι παλινωδίες, η μισαλλοδοξία, δεν έχουν θέση στην νέα διοίκηση για να ‘χει η προσπάθεια της δημάρχου θετικό αποτέλεσμα. Με το ξεκίνημα της, την 1η του Σεπτέμβρη, θα πρέπει να «γκρεμίσει κάστρα» για να πάει μπροστά. «Κάστρα» εσωδημοτικά και εξωδημοτικά και καλό θα ‘ναι να ξεκινήσει από το γραφείο δημάρχου με τις επτασφράγιστες πόρτες τις ηλεκτρικές κλειδαριές τα παραβάν και τα «προθαλάμια κάστρα» που μόνο σε ιντριγκαδόρικες και κινηματογραφικές διοικήσεις αρμόζουν που χουν μυστικά να προστατέψουν.
ΟΛΑ στο ΦΩΣ κα Δήμαρχε και θα ‘μαστε όλοι μαζί σας, δεν έχετε να φοβηθείτε κανέναν και τίποτα, η πόρτα σας ορθάνοιχτη χωρίς μεσάζοντες ιντριγκαδόρους, χωρίς θηλυκούς ή αρσενικούς Ρασπούτιν. Άλλωστε κα Δήμαρχε η δική σας φιλοσοφία το δικό σας επίπεδο δεν τους έχει ανάγκη, εσείς πορευτήκατε από τον λαό μέσα απ’ αυτόν και γι’ αυτόν θα αγωνιστείτε, δεν έχετε λόγο να μας κρύψετε ΤΙΠΟΤΑ όλα στο φως λοιπόν και με καθαρά χέρια για να ‘χει η Σαλαμίνα μας αύριο, για να ‘χουν τα παιδιά μας όνειρα ξανά.
Λάμπρος Μαστροκόλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου