Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Και τώρα, είσαι Δήμαρχος… Κάνε τ’ όνειρο σου πραγματικότητα, ΜΠΟΡΕΙΣ

Ο πολιτισμός ενός τόπου φαίνεται κι απ’ τον δήμαρχο που τον εκπροσωπεί και συ το ‘χεις κα Νάννου και ΜΠΟΡΕΙΣ. Δεν πιστεύω στην μακρόχρονη πορεία αυτού του τόπου να ευδόκησε άλλος δήμαρχος, να ‘χει τόση μεγάλη αποδοχή απ’ τον λαό του κι όχι απαραίτητα μόνο απ’ αυτούς που τον εξέλεξαν.
Με πίστη στ’ όνειρο, με βεβαιότητα και σιγουριά, απαιτούμε να οδηγήσετε αυτό τον τόπο στο αύριο και να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο δεκαετιών. Να είσαστε βεβαία κα Δήμαρχε, θα ‘μαστε μαζί σας στα καλά, αλλά και στα δύσκολα. Μην υποκύψετε σε εκβιασμούς έσωθεν ή έξωθεν παραγόντων, όχι τίποτα άλλο, αλλά ότι στραβό συμβεί, σε σας θα το χρεώσουμε.
Πάρτε «κεφάλι» όπου και αν χρειαστεί από σήμερα, για να σας σέβονται και οι υπόλοιποι. Με την βεβαιότητα πως “μιλάμε την ίδια γλώσσα”, πιστεύω πως θα πράξετε στο ακέραιο το καθήκον σας. Ο λαός είναι μαζί σας και θα σας έχει το χέρι απλωμένο ανά πάσα στιγμή, φτάνει εσείς να μην τον παραγκωνίσετε, να τον θυμόσαστε καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας σας κι όχι μόνο ανά πέντε χρόνια.
Οι ικανότητες ενός δημάρχου φαίνονται από το νοικοκυριό που βάζει στον δήμο του σε όλα τα επίπεδα και φυσικά στο μέτρο του δυνατού. Βασική προϋπόθεση η έγκαιρη ενημέρωση του λαού που δεν πρέπει να τον απαξιώνουμε, χωρίς διγλωσσία και περικοκλάδες λόγου. Συνεχίστε τον ίδιο καθαρό σας λόγο όπως και προεκλογικά, γι’ αυτό σας ψήφισε ο λαός και γι’ αυτό θα σας ξαναψηφίσει.
Καλή επιτυχία κα Δήμαρχε με τέτοιο λαό, μη φοβάστε κανέναν.
Λάμπρος Μαστροκόλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου