Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, χωρίς ρεβανσισμό θα πάμε την Σαλαμίνα μπροστά

Μια νέα εποχή ανέτειλε με την εκλογή της πρώτης γυναίκας δημάρχου στο νησί μας, ατενίζουμε με εμπιστοσύνη την νέα δήμαρχο κα Ρούλα Νάννου και πιστεύουμε πως τελικά θα βάλει το νησί σε νέα τροχιά ανάπτυξης.
Όμως, θα πρέπει έγκαιρα να σημειώσουμε κάποιες παρατηρήσεις στο ξεκίνημα της νέας προσπάθειας, ώστε να προλάβουμε τις όποιες πιθανές ρεβανσιστικές τάσεις οπαδών ή στελεχών και να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας σαν ειδησεογραφικό blog.
Ο ρεβανσισμός για την νέα δήμαρχος είναι κάτι άγνωστο στην σκέψη και στην νοοτροπία της και δεν θα επιτρέψουμε ακόμα και στον πιο στενό μας φίλο να αμαυρώσει την εικόνα της.
Είναι αλήθεια πως κάναμε έναν πραγματικά μεγάλο αγώνα για την ανατροπή μιας αντιδεοντολογικής και καθεστωτικής νοοτροπίας που είχε ενστερνιστεί η απερχόμενη δημοτική αρχή. Δεν είχαμε όμως όνειρο και στόχο να δημιουργήσουμε μια νέα καθεστωτική τάξη. Αυτό είναι έξω από τον πολιτικό μας πολιτισμό η νοοτροπία της αντιδημοκρατικής διοίκησης πολύ δε περισσότερο ο ρεβανσισμός σε μια τόσο μικρή κοινωνία όπου λίγο πολύ όλοι είμαστε «συγγενείς» ή «μακροσυγγενείς» μεταξύ μας.
Άλλωστε τον πεσμένο αντίπαλο  στο καναβάτσο ποτέ δεν τον χτυπάμε, δεν είναι αντρίκιο δεν είναι παλικαρίσιο και Ελληνικό. Τουλάχιστον σε ότι μας αφορά. Θα σηκωθεί, θα κάνει την αυτοκριτική του, πως και γιατί «έπεσε» και θα ‘χουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας να αντιπαρατεθούμε πολιτικά κι αν υπάρξουν ανομήματα να τα παρουσιάσουμε και να τα καταγγείλουμε.
Με τον κόσμο που τον στήριξε και τον ψήφισε, δεν έχουμε κανένα λόγο να αντιπαρατεθούμε από δω και πέρα, άλλωστε πολλοί απ’ αυτούς είναι φίλοι μας και οφείλουμε να αγκαλιάσουμε όλους κι αυτά δεν τα γράφουμε τυχαία !
Υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες που  ήρθαν σε γνώση μας, βέβαια πιστεύουμε πως όλα αυτά, είναι λόγω κεκτημένης ταχύτητας του προεκλογικού αγώνα και από σήμερα θα πρυτανεύσει η λογική και η αγάπη για τον συντοπίτη.
Θα σταθούμε δίπλα στην νέα δήμαρχο δυναμικά κοντά της και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμαυρώσει το έργο τους στόχους και την προσωπικότητα της.
Καλή επιτυχία κα Δήμαρχε ξεκουράσου, πάρε ανάσα, και ανασκουμπώσου, σε περιμένει πολύ δουλειά και τα πέντε χρόνια είναι πολύ λίγα για να πραγματώσεις τα όνειρα μας
Λάμπρος Μαστροκόλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου