Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Οι φήμες οργιάζουν στο δημαρχιακό μέγαρο, η προχειρότητα διαχείρισης, μέχρι και την τελευταία στιγμή;;

Οι τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν εκ των έσω, η προχειρότητα και η “αλλαγή” των κωδικών μέχρι και την τελευταία στιγμή “βασιλεύει” στην απερχόμενη διοίκηση κι άντε να βρει κανείς άκρη μετά!
Το να “μεταναστεύουν” ποσά από τον ένα κωδικό στον άλλον για να κλείνουν “τρύπες” οι αρμόδιοι, είναι φαίνεται “μάστ” σ’ αυτό τον απερχόμενο συνδυασμό.
Εδώ οφείλουμε να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο, και να προειδοποιήσουμε πως κάποια στιγμή, θα αναζητηθούν ευθύνες γι’ αυτές τις “μεταναστεύσεις” των όποιων ποσών και για τις τυχόν ζημίες που θα χει ο δήμος από την κακή διαχείριση τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, καλό είναι να ενημερώσουμε:
·         Τα χρήματα των συνδέσεων για την αποχέτευση, να μείνουν στους κωδικούς τους για να χρησιμοποιηθούν σωστά όταν θα έλθει η ώρα των συνδέσεων, πιθανή αλλαγή κωδικού επιφέρει ζημία στους δημότες μας όταν θα ‘ρθει η ώρα και δεν θα υπάρχουν τα χρήματα τους για να συνδεθούν.
·         Τα χρήματα για τα “τέλη ύδρευσης” κι αυτά να παραμείνουν στον κωδικό τους για τον σκοπό που εισπράττονται και να μην μεταναστεύουν ως είθισται σε άλλες υποχρεώσεις, θα πρέπει κάποια στιγμή να μπει μια τάξη κι ένα νοικοκυριό σ’ αυτό τον δήμο, γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε οι πολίτες άλλαξαν την διοίκηση.
·         Και μια τελευταία επισήμανση και μάλιστα πολύ σημαντική, να ενεργήσουν οι απερχόμενοι δημοτικοί μας άρχοντες, ΑΜΕΣΑ για την εκκρεμότητα είσπραξης των χρημάτων από τον ΟΣΚ του σχολείου των Παλουκίων, γιατί όπως πληροφορούμεθα σε δυο τρείς μήνες αν δεν το πράξουν, τα χρήματα θα χαθούν και την ευθύνη θα την έχουν οι αποχωρούντες για αδικαιολόγητη απραξία και παράβαση καθήκοντος.

Θα επανέλθουμε όμως πολύ σύντομα γιατί καθώς φαίνεται τα προβλήματα αυτού του νησιού δεν σταμάτησαν στις 25 του Μάη, συνεχίζονται και μάλιστα θα παιχτούν σε πολλές, πολλές πράξεις.
Αναδημοσίευση από το SALAMINIA PRESS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου