Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Το μη χείρον βέλτιστον

Ήγγικεν η ώρα ω Σαλαμίνιοι συντοπίτες και σε περίπου 20 μέρες θα κληθούμε να επιλέξουμε τον επόμενο ηγέτη του νησιού μας για μια ολόκληρη πενταετία!
Μια εύγλωττη απορία πολλών, είναι… και ποιόν να διαλέξω; Απόλυτα δεν με ικανοποιεί κάποιος! Είναι μια κουβέντα που πολύ συχνά την ακούω από συντοπίτες μου που την κοσμούν πολλάκις με ποικίλα κοσμητικά επίθετα ένθεν και εκείθεν.
Δεν είναι στις προθέσεις μου να σας ποδηγετήσω την ψήφο και να σας καθοδηγήσω το που να την ρίξετε, όμως ένα είναι βέβαιο.
ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσουμε ΟΛΟΙ. Στην σημερινή εποχή με την τόση πληροφόρηση δεν δικαιολογείται κανείς να μην παίρνει θέση για το αύριο των παιδιών του και να το αφήνει στην τύχη ή ακόμα χειρότερα στα χέρια του γείτονα που θα πάει να επιλέξει τον αρεστό του!
Το δεν πάω να ψηφίσω συνώνυμο του ρίψασπις, στην μάχη των μαχών που θα ‘λεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, το ισχυρότερο όπλο μας, δεν είναι άλλο από την ψήφο μας δεν μπορούμε να την πετάμε στην θάλασσα προς όφελος αυτού που τελικά εμείς κατακρίνουμε.
Υποχρέωση μας είναι όχι μόνο να πάμε εμείς να ψηφίσουμε, αλλά να συμπαρασύρουμε και να δώσουμε κάθε δυνατή βοήθεια στον γείτονα και συνάνθρωπό μας να πάει κι αυτός να ψηφίσει, η δική μας αδιαφορία οδηγεί στα πολιτικά αδιέξοδα που εμείς οι ίδιοι θα τα βρούμε μπροστά μας αύριο.
Και μην ξεχνάτε, ένας δήμαρχος δεν είναι “κυβέρνηση” να “πέσει” σε λίγους μήνες, θα τον έχουμε στην πλάτη μας για 5 (πέντε) χρόνια είτε μας αρέσει είτε όχι, γι’ αυτό φρόντισε εσύ το αύριο αυτού του τόπου μπορείς, καλύτερα να κάνεις λάθος επιλογή παρά να απέχεις της εκλογικής αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου